Huh huh, onpa kulunut aikaa edellisestä kirjoituksesta! Taco on jo ehtinyt tehdä ensimmäisen näyttelydebyyttinsä Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä 7.12. Pikkuherra esiintyi upeasti, vaikka mamma jännittikin kuollakseen. Tuomaritätikin tykkäsi Tacosta paljon ja Taco voitti nuoremmat urokset (siitähän ei puhuta, että Tacon luokassa ei ollut muita kuin herra itse...). Valitettavasti emme kuitenkaan saaneet KP:tä hienosta arvostelusta huolimatta. Tuomari Raisa Savanderin mielipide Tacosta kuului näin: "Hyvin reipas pentu, jolla kaunis pää, hyvät silmät & korvat, hyvä niska & kaula, vahva etuosa, tilava rintakehä, kauniisti kulmautunut takaa, hyvät käpälät & häntä, liikkuu reippaasti, valitettavasti hieman alapurentaa.".

Hovikuvaajamme Oona oli ottamassa Tacosta kuvia pentunäyttelyssä. Onnistuneimmat kuvat löytyvät täältä.

Kävin myös pyörähtämässä Messukeskuksen Voittaja-näyttelyssä. Lauantaina olin junior handlerissa japanese chin Bopin (Joshaidas Cameron) kanssa. Vaikka kisa meni mielestäni erittäin hyvin etenkin siihen nähden, etten esitä yleensä kääpiökoiria, ei menestysta tullut. Rotukehässä esitin ihastuttavan Andy-mopsin (Jitterpug Dino Danelli), joka sai tuomarilta EH:n ja sijoittui nuorissa uroksissa neljänneksi.

Sunnuntaina olitaas Messarin vuoro, tällä kertaa esitettävänä oli karkeakarvainen mäyräkoiraneiti Ruusu (Kynarion Qukka). Ruusu sai EH:n hyvällä arvostelulla, tuomaritäti oli hyvin tiukka ja ERI:t olivat tiukassa. Vaikka Taco ei päässyt mukaan, se sai paljon tuliaisia kun mamma "vähän" shoppaili. Nyt on Tacolla ties vaikka kuinka ja monta kiloa ruokaa, paljon uusia leluja, hirmuisesti puruluita, uusi remmi vanhan, pureskellun tilalle sekä uusi machopanta, joka on vielä hieman liian iso. Pitääkin lähteä keräilemaan se kaikki, mikä Tacon uudesta, ihanasta vinkulelusta on jäljellä...