Huh-huh, olipa taas viikonloppu. Tacolla oli jopa kahdet treffit, käväisimme Itäkeskuksessa sekä liikuimme metrolla, autolla ja bussilla.

Ensimmäiset treffit eivät olleet ihan viikonloppuna, mutta loppuviikosta. Treffasimme Savelan puistossa Tico-staffin (Redchain Block Buster) kanssa. Alkujäykistelyjen jälkeen pojat remusivat kaksi tuntia ja Taco ei paljon eväänsä heilauttanut enää loppuillasta. Taco myös oli pikkaisen mustasukkainen, en olisi ollenkaan saanut Ticoa rapsutella...

1909747.jpg

Ihanainen Tico-herra

1909762.jpg

Ei oikein pysynyt kuvaaja poikien leikeissä mukana

Lauantaina oli vuorossa toiset treffit, tällä kertaa Mimi-mopsin (Roseclan's Baltic Empress) kanssa. Esitän Mimiä näyttelyissä ja se on ehdollistunut minuun "namutätinä", jonka kanssa seistään nätisti, joten aluksi neiti ei meinannut leikkiä. Kyllä lapsukaiset sitten innostuivat ja leikkivät vähän aikaa, mutta Tacolle tuli sitten isojen poikien jutut mieleen... Samalla Mimin omistaja Minna otti Tacosta 10-viikkoiskuvat, joista tuli aika hienot.

1909798.jpg

Lapsukaiset

1909795.jpg

Hippa!

1909792.jpg

Taco 10 viikkoa

Viikonloppuna kävi myös ikävämpi tapaus, kun bichon-tyyppinen koira pääsi lenkillä ärähtämään ja hyökkäämään Tacoa kohti. Jostain pitäisi löytää mukava bichoni, jotta Tacolle ei jäisi traumoja.